Viden, udvikling og samvær
6705 Esbjerg ØVælg område
Vis underviser

Underviser

Matilde Kimer
Venteliste

Korrespondenterne: Bag om Putins Rusland

Ved spørgsmål ring til 70 20 23 77

Korruption, dopingskandaler, valgsvindel og krig med naboerne. Sådan ser overskrifterne om Rusland ofte ud, men Rusland er langt mere kompleks, end der gives plads til i korte nyhedshistorier. Bag Putins hårde facade og naturens barske frostgrader gemmer sig et varmblodet folk, som ud over vodka og fædrelandssange også elsker poesi, hygge og sarkasme - ikke ulig vores danske humor. Selvom Putin sidder tungt på magten, er meget andet i det moderne Rusland med til at definere, hvorfor russere tænker, agerer og drømmer som de gør.
Denne aften tager vi med DR's Ruslandskorrespondent Matilde Kimer på en underholdende rejse til verdens største land. Selvfølgelig skal det handle om Putin og konfrontationerne med Vesten - men vi møder også en række såkaldte almindelige russere. Både dem, der forguder Putin og hans politik - og dem, der slås for at ændre kursen.
Der bliver masser af plads til spørgsmål og debat om både koldkrigsadfærd og Ruslands fremtid - både med og uden Putin.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 17-09-2019, kl. 19:00

Ugedag Tirsdag
Holdnr011921904
Adresse Hovedbiblioteket
Nørregade 19
6700 Esbjerg
LokaleStorm P salen
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Center Sydjylland

Kursusdage

17-09-2019 Tirsdag 19:00  -  21:00

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.