Viden, udvikling og samvær
6705 Esbjerg ØVælg område

Sådan åbner vi aftenskolen igen

Efter offentliggørelsen af regeringens langtidsplan for genåbningen af Danmark, sigter vi mod at genåbne aftenskolen i Syd- og Sønderjylland den 8. juni – og vi glæder os til at se jer.

 
Vi åbner efter denne plan:
 

  1. Vi har i dag åbnet for tilmelding til efterårssæsonen
  2. Vi undersøger, om enkelte hold eventuelt kan gennemføres udendørs i løbet af maj
  3. Vi genoptager fremmødeundervisningen den 8. juni

 
8. juni bliver en god dag – men vi må omvendt erkende, at genåbningen sker så sent, at vi ikke kan indhente de timer, vi har udsat siden 12. marts.
Langt hovedparten af timerne vil derfor blive aflyst og betaling herfor vil blive tilbagebetalt. Jeg har dog givet vores lærere mulighed for, i samråd med jer kursusdeltagere at aftale, at undervisningen helt eller delvist indhentes efter 8. juni. Hvis din lærer vurderer det som en realistisk mulighed, vil du derfor blive kontaktet herom senest onsdag den 13. maj.
 
Sådan får du dine penge tilbage
Vi ved, at vi har trukket på jeres tålmodighed, men vi bliver nødt til at gøre det den næste tid også. I er nemlig rigtig mange, der skal have penge tilbage, og det vil derfor tage os et stykke tid, inden vi når helt i mål. Vi sigter mod at have alle tilbagebetalinger på plads 1. juli.
 
Det kan du selv gøre:

  • Hvis du har betalt dit kursus via vores hjemmeside eller via et betalingslink, kan vi refundere pengene uden din hjælp
  • Hvis du har betalt via et indbetalingskort i netbank, vil du få tilsendt en separat mail hvor vi beder om dit konto- og registrerings-nummer så vi kan overføre pengene til dig 


Sådan bliver efteråret
Vi forventer som udgangspunkt, at vi kan undervise normalt fra august, men på enkelte kurser kan det dog være nødvendigt at reducere det maksimale deltagerantal for at overholde Sundhedsstyrelsens afstandskrav. Da vi endnu ikke kender alle lokaler – eller afstandskravet til august – kan vi i få tilfælde blive nødt til at reducere deltagerantallet yderligere ved kursusstart.
 
I er velkomne til at kontakte mig direkte via bk@aofsydjylland.dk med spørgsmål eller kommentarer.

De bedste hilsner,

Brian Kronborg,
Aftenskoleleder